Kalender

Ingen begivenheder

tarotdvd coverNu kan de kristne meditationsvideoer over tarottens trumfer, som I Mesterens Lys har produceret, fås på DVD. DVDen ”Tarotmeditation” indeholder 22 enkle meditationer i billeder, musik og ord, og der følger både en dansk og en engelsk version med.

Tarotkortene har i de senere år har vundet større og større udbredelse inden for personlig spiritualitet hos mennesker i det nyåndelige miljø, og idéen med kombinationen musik, tarot og grafik opstod efter en tarot-meditationskoncert på messen krop sind ånd, hvor deltagerne trak et kort, som musikerne bagefter spillede, og Ole Skjerbæk Madsen kommenterede.

Udgangspunktet for meditationerne er kortenes rødder i kristen-jødisk mystik, som er uddybende beskrevet i Ole Skjerbæks bog Visdomsbilleder, og teksten i meditationerne udtrykker en kristen tolkning af disse kort.

DVDen kan købes for 150 kroner ved henvendelse til Torsten Borbye Nielsen på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det sker

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større proces, hvor hjemmesiden skal opdateres og se anderledes ud. Indtil det...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Lørdag den 30. maj 2015

I 20 år har I Mesterens Lys på forskellig vis været engageret i at bygge bro mellem kirken og mellem...

Læs mere …

Mest læste