Kalender

Ingen begivenheder

Seneste artikler

I nogle situationer har det vist sig gavnligt at bruge indviet vand i forbindelse med udfrielsestjenesten. I øvrigt kan indviet vand også være en hjælp til at modtage renselse i forbindelse med helbredelse af traumatiske oplevelser som incest eller voldtægt.

Ved Leanne Payne konferencen på Nyborg Strand januar 1993 blev indviet vand brugt med bøn om renselse fra egen synd og synd begået mod én selv af andre i en meget dramatisk samling med gråd, latter og dyb forløsning. Her følger nogle bønner til brug ved indvielse af vand; først følger en udfrielsesbøn og velsignelsesbøn over salt, derpå over vand og endelig en velsignelse af salt-og-vand:

I Jesu Kristi + navn kaster jeg alt ondt ud af dig, Guds skabning saltet, for at du kan tjene til helbredelse af legeme, sjæl og ånd for enhver, som bruger dig. Hvor du spredes må alt ondt vige, alle fjendens gerninger og alt hans væsen uddrives og alle onde ånder forsvinde. I Jesu Kristi navn, han, som kommer at dømme levende og døde.

Svar: Amen!

Almægtige, evige Gud! Velsign i nåde og + helliggør denne din skabning, saltet. Lad den give helbredelse til legeme, sjæl og ånd for enhver, som bruger den. Lad alt, som berøres af den, være beskyttet mod synd og mod alle ondskabens angreb. Ved din Søn, Jesus Kristus, vor Herre.

Svar: Amen!

I Faderens og Sønnens og Helligåndens + navn uddriver jeg alt ondt af dig, Guds skabning vandet, at du kan tjene til velsignelse for enhver, som bestænkes dermed, og til at drive Satans magt bort og rive ham og alt hans op med rode og kaste ham og hans faldne engle ud. I Jesu Kristi, Guds Søns navn, han, som skal komme igen for at dømme levende og døde.

Svar: Amen!

Almægtige Gud, evige Fader! Du, som satte skel mellem havet og det faste land, og som lod kilder springe frem af jorden, og som væder jorden med regn! Hør vore bønner, og velsign og + helliggør denne din skabning vandet, at den for os må blive et helbredelsens, renselsens og helligelsens vand, der uddriver de onde ånder og al sygdom. Giv, at alt, hvad der bestænkes dermed, må renses fra alt ondt og skadeligt. Bortdriv ved dette vand alt, som står fred og helbredelse imod for dit folk, så vi må finde beskyttelse og værn ved dit hellige navns påkaldelse mod enhver modstander. Ved din Søn, Jesus Kristus, vor Herre.

Svar: Amen!

Saltet blandes i vandet:

I Faderens og Sønnens og Helligåndens Navn.

Svar: Amen!

Almægtige Fader! Se i nåde til denne din skabning, saltet-og-vandet, og + helliggør dem ved din kærlighed. Lad de onde ånders angreb tilbagevises og al frygt for ondt vige, hvor det stænkes under påkaldelse af dit navn. Lad enhver af os, som beder om din nåde, ved bestænkelsen erfare din Hellige Ånds nærværelse. Ved din Søn, Jesus Kristus, vor Herre, som med dig lever og regerer i Helligånds enhed, én sand Gud fra evighed og til evighed.

Svar: Amen!

Navn Dato Filstørrelse Downloads    
Vejledning i indvielse af vand 2013-09-12 13:36:37 184.07 KB 1.107

Det sker

”Emmaus-retrætedag” på Åsebakken Pinselørdag den 3. juni 2017

Fra kl. 9-17 med fuld forplejning for 50, – kr.

Tilmelding til retrætearbejder Lars Jensen:

Læs mere …

Vi har i DLK et særlig dejligt tilbud i øjeblikket:

Vi holder vores gode lyttekursus i retræteramme på Skr Birgitta kloster i Maribo. Det er Lytning-Fordybelse-Retræteforløbet, som vi har erkendt måske bliver bedre af, at vi...

Læs mere …

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større proces, hvor hjemmesiden skal opdateres og se anderledes ud. Indtil det...

Læs mere …

Pilgrimsture i foråret med Torsten Junge og Paul Friis

Forår, fornyelse og vækst - Du gør alting nyt

Velkommen til forårsvandring torsdag 18. maj !

Langs å, sø, og fjord ad Skjoldungestien i et landskab mættet med natur og...

Læs mere …

Lytte for Livet - kurser TILMELDING NU

Klip fra kursusfolderen

"Evnen til at lytte er en uundværlig del af fundamentet for et godt liv. Lytning er en gave til dig selv og dine omgivelser, hvis virkning i sig selv...

Læs mere …

Nu er vi glade for at udbyde 4. omgang af Christfulness onlinekursus!

Kurset er skabt til dig, der:

Er interesseret i spiritualitet, meditation og bøn (måske har du allerede masser af erfaring - måske er det nyt for dig) - Ønsker at integrere...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Mest læste