Kalender

Ingen begivenheder

aarstidstjenesteI Mesterens Lys er optaget af menneskets forhold til medskabningen, jorden, naturen, planter og dyr. Derfor er det vigtigt for os at fejre samhørigheden med den øvrige skabning. Vi tror at en sådan tjeneste giver medskabningen mund og mæle til at udtrykke sin glæde og smerte, sit håb om forløsning og sin tilbedelse af Skaberen. Naturens rytmer er naturlige for sådanne fejringer. I helingstjenester for jorden og menneskeheden følger vi månens rytme og fejrer tjenesten ved fuldmåne. Årstidstjenesterne følger solens gang gennem året ved de otte sabbatter, som regnes for den keltiske spiritualitets fester.

IML er bevidst om, at mange andre end os selv fejrer samhørigheden med den øvrige skabning, f.eks. teosofferne, der holder solmeditation ved fuldmåne, og wiccanere og andre nyhedenske grupper, der markerer de otte sabbatter. Vores fejringer er ikke reproduceret fra disse andre traditioner, men sker i en bevidsthed om, at vi har fælles intentioner og længsler med andre som følger månens og solens cyklus, men at vi hver især må gøre det i overensstemmelse med hver vores tradition. IML fejrer samhørigheden med medskabningen på grundlag af sin forbundethed med Gud-i-Jesus-Kristus.

Materialet, som her forelægges er disponeret således:

Vi hører meget gerne fra jer – om jeres erfaringer med materialet, eller om nye idéer. IML samles som regel til de otte sabbatter i Bethlehemskirken, i Christianiakirken og ofte på Mystikkens Univers.

De otte sabbatter er

Mange af kirkens festdage er lagt i nærheden af de samme årstider; denne samlæsning af naturen og af Guds genoprettende gerning i Jesus Kristus afspejles også i IMLs årstidstjenester.

Teksterne sigter primært på fejring i små grupper, men der er også anført idéer og forslag til markering af festerne, som kan bruges i store grupper og når mange samles til festerne.

Ole Skjerbæk Madsen

 

Download


 

Det sker

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større proces, hvor hjemmesiden skal opdateres og se anderledes ud. Indtil det...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Lørdag den 30. maj 2015

I 20 år har I Mesterens...

Læs mere …

Mest læste