Kalender

Ingen begivenheder

Hvis kroppen er anspændt kan det hindre i at samle opmærksomheden og modtage. Derfor er det godt at begynde med en form for afspænding. Forslag:

"Sæt dig godt til rette – mærk kroppens kontakt med gulvet og ryglænet. Lad fødderne hvile på gulvet (hvis det er muligt) – forestil dig, at de er som rødder plantet dybt ned i jorden. Slap af i skuldrene – i kæben – lad ansigtet glatte sig – du behøver ikke tænke på noget lige nu. Kom i kontakt med åndedrættet – lav ikke om på det – bare hvil i det – drag ånde i Guds ånde. Giv under udåndingen slip på spændinger og uro. Læg mærke til lydene omkring dig – og lad dem så være.”

En hjælp til at slippe tankerne er at lægge mærke til dem – ikke at kæmpe imod dem – lade dem være. Man kan forestille sig tankerne som både på vandet – du er ikke i båden, men står på bredden og lader dem glide forbi. Eller de kan være som skyer på himlen.


(Udarbejdet til meditationerne i Café Retro)

Det sker

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større proces, hvor hjemmesiden skal opdateres og se anderledes ud. Indtil det...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Lørdag den 30. maj 2015

I 20 år har I Mesterens...

Læs mere …

Mest læste