Kalender

Ingen begivenheder

Ved I Mesterens Lys i Kolding i april indledtes Jørn Carl mødet med denne meditation, som man også kan bruge hjemme hos sig selv.

  1. Sæt dig godt til rette og prøv at slappe af. Et regelmæssigt åndedræt er et godt redskab til at finde en vågen indre ro. Lad uvedkommende tanker ligger. Gentag evt. for dig selv: ”Herre Jesus, tak at du velsigner”. Når du har nået en så høj grad af indre stilhed som muligt, går du videre til næste punkt.

  2. Bed om at Helligånden må åbne dit indre for Jesus og Ordet og lede dig ind i meditationen og bønnen.

  3. Læs meditationsteksten (en beretning om Jesus fra Det nye Testamente) langsomt flere gange. Læg mærke til hovedpersonerne og handlingsforløbet i beretningen. Lær evt. noget at det, der siges udenad.

  4. Lev dig meditativt ind i teksten, som om du selv var til stede . Lyt til stemmerne, se ansigtsudtryk, reaktioner og fornem atmosfæren. Lad scenen vokse op omkring dig.

  5. Tak for, at den samme Jesus, som var der dengang, er hos dig nu. Før en fortrolig samtale med Ham og din himmelske Far om de tanker, som meditationen har givet dig. Hvad har du set hos Jesus? Hvad har du set hos dig selv? Hvilke afgørelser må du tage? Lad bønnen strømme frit og ucensureret fra dit hjerte til Guds hjerte.

  6. Søg ind i en endnu dybere stilhed. Tilbed Jesus, Han, som er kærligheden og omslutter dig på alle sider.

Kilde: Sandomstiftelsen, Norge. www.sandomstiftelsen.no


Hent hele meditationen herunder

Navn Dato Filstørrelse Downloads    
Jesus-meditation 2013-09-11 16:50:16 77.84 KB 1.357

Det sker

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større proces, hvor hjemmesiden skal opdateres og se anderledes ud. Indtil det...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Lørdag den 30. maj 2015

I 20 år har I Mesterens...

Læs mere …

Mest læste