Kalender

Ingen begivenheder

kaldet til discipelskab frontcoverPræsten Ole Skjerbæk Madsen har samlet en række af de inspirationer som Mesteren Jesus har givet ham i forbindelse med I Mesterens Lys gudstjenesterne. De er samlet i bogen "Kaldet til discipelskab". Bogen er en hjælp til personer, der ønsker at arbejde indgående med I Mesterens Lys konceptet og få en dybere forståelse af teologien bag arbejdet.

Udgangspunktet for denne usædvanlige bog er en række åndelige møder, som er opstået i mødet mellem kirken og vor tids spiritualitet. Et afgørende træk ved kristen spiritualitet er discipelforholdet til Mesteren Jesus. Dette er bogen hovedtema.

Bogen rumme bl.a. en række inspirerende tekster, givet af Mesteren. Her er et eksempel:

Ordet er en sang, skabelsens sang, livets sang, Guds sang, en kærligheds-sang. JEG ER synger, jeg synger Ordet. Universet bliver til og danser. Jeg synger stjernetågerne frem, stjernerne og deres planeter, galaxernes fællesskab. Jeg synger skabelsens sang. Jeg synger for selv at danse, danse med min skabning. Jeg synger for mennesket og synger hende ind i skabelsens dans, for at hun skal synge med mig og skabe med mig. Adam, hvor er du?

Adam danser for sig selv, for sin egen skyld. Adam synger for sig selv - nydelsens sang, ikke skabelsens sang - begærets sang, ikke kærlighedens sang - magtens sang, ikke tjenestens sang. Adam synger for sig selv. Adam magter ikke at give; Adam kræver - kræver skabningen for sin fornøjelse, sit tidsfordriv. Adam gør skabningen til offer, til genstand for sit begær. Adam hvor er du?

Navn Dato Filstørrelse Downloads    
Kaldet til discipelskab 2013-09-12 11:37:35 159.34 KB 2.438

Det sker

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større proces, hvor hjemmesiden skal opdateres og se anderledes ud. Indtil det...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Lørdag den 30. maj 2015

I 20 år har I Mesterens...

Læs mere …

Mest læste