Kalender

Ingen begivenheder

Jeg sidder endnu engang på Bangs Høj og ser ud over dalen. Da jeg nærmede mig højen og dalen slog den kraftfulde fuglesang mig i møde som et mægtigt kor af mange stemmer. Solen skinner. Jeg slapper af, taler med Mesteren om nogle bekymringer, nogle ideer og en gryende vision for fællesskabet af hans disciple. Jeg tror, jeg må have blundet lidt, i alt fald er jeg med ét helt vågen, fordi det er blæst op med en kraftig vind, som kommer ind fra havet, hen over trætoppene, så at det suser i bladene. Vinden ligesom dækker mig helt som et tæppe af kølig, forfriskende bevægelse. Jeg tænker på Mesterens ord om Helligånden, der er som en vind, man ikke kan se, og hvis oprindelse, man ikke kender, men dens susen hører man. Men ikke bare Helligånden er som en vind, siger Mesteren: Den, der er født på ny, ovenfra, har det på samme måde; hun eller han er som vinden.

Komme dit rige, ske din vilje, Mester!

Mine børn, siger Faderen. Jeg elsker jer med en evig kærlighed.

Mange af jer bærer på smerter fra jeres barndom og er derfor utrygge, når jeg taler til jer som Far i himlen. Jeres egen far har for mange af jer efterladt et smerteligt faderbillede i sindet, og i sjælen sidder sår forårsaget af strenghed og straf, vrede, eller mindet om en far, der svigtede, forlod familien eller ikke havde nogen karakter, eller der sidder et bittert minde om misbrug og krænkelse. Smerten i sjælens dyb og det falske faderbillede i sindet gør jer usikre overfor autoritet og myndighed, enhver faderrolle og -institution, men samtidig har I en længsel efter en sand far, en sand autoritet, som er retfærdig, forstående, nærværende og medlevende, og som ikke vil misbruge jer.

[Uddrag fra bogens første kapitel]

Navn Dato Filstørrelse Downloads    
Fadervor 2013-09-05 17:31:58 308.33 KB 1.876

Det sker

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større proces, hvor hjemmesiden skal opdateres og se anderledes ud. Indtil det...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Lørdag den 30. maj 2015

I 20 år har I Mesterens...

Læs mere …

Mest læste