Kalender

Ingen begivenheder

salige er i frontcoverInspirationer og taler over Bjergprædikenen.

Bogen er en fortsættelse af bogen "Kaldet til discipelskab I Mesterens Lys", som udkom i 1997, men kan læses uafhængigt af denne. Ligesom forgængeren tager bogen udgangspunkt i en række møder og gudstjenester, som er opstået i mødet mellem kirken og vor tids nye spiritualitet. Sådanne møder finder nu sted 9 steder i Danmark. "I Mesterens Lys" støttes af den danske afdeling af Areaopagos.

I forbindelse med undervisningen gengives såkaldte inspirationer, åbenbaringer, af og til benævnt "Mesterens direkte tale" eller profeti. Inspirationerne i forbindelse med I Mesterens Lys udspringer af en stilhedens dialog med Gud Far, Ordet(dvs. Mesteren Jesus) og Helligånden. Ofte kommer inspirationen som en intuitiv fornemmelse af eller en i ét nu givet oplevelse af, hvad der ligger Gud på hjerte, andre gange nærmest som en tankerække, som bare skal iklædes ord, nogle gange begynder den med et ord, som må fremsiges eller nedskrives - og resten kommer af sig selv. Her følger et brudstykke af en sådan inspiration:

Jeg Er Livets Brød.

Jeg Er Brødet, brudt for en ny verden, de rette relationers verden. Bryd brødet med hverandre, del livet med hverandre, giv, hvad du selv har modtaget. Kun ved at give får du! Kun ved at være til for andre finder du dig selv! Kun ved at giver Gud gensvaar på hans kærlighedsnærvær i mig, Ordt, som blev lød, Livets Ord og Livets Brød, bliver du et sandt menneske.

Jeg Er Livets Brød.

Forsidebilledet er hentet fra Bent Thorsøe: Fra Ikonernes Verden. DOXA Forlaget, 1993.

Bogen kan købes hos bethesdas boghandel: http://www.bethesdas.dk/vare.php?id=2669

Navn Dato Filstørrelse Downloads    
Salige erI! 2013-09-05 17:23:59 601.83 KB 1.711

Det sker

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Lørdag den 30. maj 2015

I 20 år har I Mesterens...

Læs mere …

Mest læste