Kalender

Ingen begivenheder
logo mesteren
logo imltext
Nyhedsbrev, September 2016

Kære læser af IMLs nyhedsbrev!

PÅ vej ind i efterårsmånederne er det tid at se tilbage og se fremad, når vi tænker på vores arbejde I Mesterens Lys. Godt at vide at vores fortid, nutid og fremtid ligger i gode hænder hos Gud. Vi kan være helt trygge i visheden om, at vi er elsket, og at Gud vil lede os ved sin Helligånd.  Det gælder os personligt såvel som i det arbejde, som optager os!

Vi ser tilbage og frem. Tak for godt samarbejde med Christiania kirken gennem mange år. Forårssæsonen afsluttedes med en festlig fejring af Sommersolhverv på Christiania i samarbejde med Christianiakirken. Det var samtidigt afslutningen på rigtig mange års samarbejde. Vi har været glade for fællesskabet med Christianiakirken og håber i fremtiden at kunne samarbejde på andre måder. Arbejdsgruppen omkring årstidsfesterne vil gerne samle arbejdet med Lindehøjen i Søndermarken som fokus, så at vi har alle markeringer af de otte fester der sidst på eftermiddagen. Eneste undtagelse er vintersolhverv. Som en udløber af årstidsfejringer er der skabt en lille gruppe, som kaldes Via Natura. På Christiania fik vi en smagsprøve på deres praksis, Sensio Divina (guddommelig sansning), som handler om at lytte til Guds tale til os gennem naturen.

Areopagos havde en velbesøgt sommerfestival med temaet ”Sammenhæng” på Norefjell i Norge 30/6 – 3/7 – også med god dansk deltagelse. IMLarbejdet præsenteredes bl.a ved en Christfulness-workshop og en aftenbøn med Christfulness-tema.

I 2017 bliver Areopagos’ Sommerfestival jo afholdt i DK. Så glæd dig til at være med der! Datoerne og sted er nok klar til næste Nyhedsbrev!

IML var også med på SommerOase i Odder 16-23/7. Bente Lundbak Pihl kunne her præsentere Den lyttende Kirkes arbejde og tilbyde lytning. Anton Kongshøj Munch var aktiv i Pilgrimsdalen og havde bl,a, formiddagsmeditationer i veksel med Ole Skjerbæk Madsen. Ole stod også for en Christfulness workshop i Areopagos-teltet i Pilgrimsdalen og en alternativ og meditativ åbningsgudstjeneste med ca, 80 deltagere; ved gudstjenesten medvirkede Sigrid Kongshøj Munch med sit fine bratschspil. IML blev også præsenteret på det såkaldte Pioneer-spor – hovedsageligt med unge deltagere. IML vil også være med, når SommerOase til næste år rykker til Horsens.

Efterårssæsonen er kommet godt i gang med ”Identitet og Livsforvandling” i Bethlehemkirken i august og fra september er vi i fuld gang over hele landet.

Den årlige Visionsretrætedag. Tæt på udgivelsen af dette Nyhedsbrev holder I Mesterens Lys lørdag den 3. september sin årlige visionsretrætedag i Sundkirken på Amager. Det fulde program var i sidste Nyhedsbrev. Vi forventer os en dag fuld af inspiration og fællesskab og vil glæde os til at give jer indblik i forløbet af dagen i næste Nyhedsbrev.

Retræter er en vigtig del af IMLs trospraksis. Nogle står vi selv for, men vi henviser også gerne til andre. Vi har en stor Christfulness-weekendretræte anden weekend i oktober. Tilmeld dig hellere i dag end i morgen. Vi er endnu ikke helt nok til at gennemføre den. Du kan søge om reduktion i prisen, hvis du er mindrebemidlet.

Der er Krop Sind Ånd messe i Århus 30/9 – 2/10 og Mystikkens Univers første weekend i november. Hvis du er interesseret i at være medarbejder, med praktiske opgaver, som vært eller som forbeder, så kontakt Gerner Zimino, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Vi arrangerer to møder for medarbejdere som forberedelse.

Tak for jeres forbøn for arbejdet og for enhver økonomisk støtte.  Det er sagt før, men vi takker Gud for enhver, som står bag I Mesterens Lys. Hvor er I trofaste! Vi er ganske vist også MEGET afhængige af både forbøn og økonomisk støtte.  Uden jer ville der ikke være løn til to deltidsansatte. Uden jer kunne vi ikke dække udgifter til rejser i forbindelse med messer og arrangementer. Uden jer kunne vi ikke få trykt plakater og flyers til brug ved messer og arrangementer. Uden jer ville arbejdet gå i stå! Tak fordi I er trofaste! Støt IML på konto: Handelsbanken Midtbank, reg. Nr. 7640; kontonr. 0004009037.

Vi får jævnligt tilbagemeldinger fra mennesker, som har haft glæde af mødet med IML. Vi fik for nylig denne tilbagemelding om brug af hjemmesidens materiale om husvelsignelse og renselse for ånder: ”Vi vil gerne takke dig i forbindelse med hjælpen til at få vores ekstra beboer til at finde ro på den anden side. Efter min mand gennemgik bønner mm, har der været helt ro på hele familien. Hunden sover igen trygt på værelset, og vores datter vågner ikke længere med mareridt om natten. Skønt J"

”Tak til min far i himlen.” I forbindelse med et foredrag havde Ole bedt for en kvinde med lang tids depression og anvist nogle enkle praksisser fra Christfulness; han fik denne tilbagemelding: ”Jeg er nu helt ovre min depression. Tak til min far i himlen. Jeg bruger stadig Jesusbønnen og Hjerterenselses bønner.”

Kærlig hilsen Agnethe Zimino
formand for I Mesterens Lys

Læs hele nyhedsbrevet i pdf-filen.

 

Navn Dato Filstørrelse Downloads    
nyhedsbrev-2016-3 2016-09-09 12:11:05 529.3 KB 1.296

Det sker

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større proces, hvor hjemmesiden skal opdateres og se anderledes ud. Indtil det...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Lørdag den 30. maj 2015

I 20 år har I Mesterens...

Læs mere …

Mest læste