Kalender

Ingen begivenheder
logo mesteren
logo imltext
Nyhedsbrev, Juni 2016

Kære læser af IMLs nyhedsbrev!

Så lakker forårssæsonen mod sin ende – men hvor har der været stor aktivitet de sidste tre måneder.

Alternativ behandling og kristen omsorg. I april gentog Ole sit januar-foredrag i Kristelig Læge-forening om alternativ behandling og kristen omsorg – denne gang i Herning. I kan læse et baggrundsinterview her: http://dkklf.dk/laegeliv/interview

Kursus om udfrielse mm. afsluttet. Vi har haft de sidste to af fire aftener i Karlslunde Strandkirke om udfrielse, husrenselse/ velsignelse af hjem, som i en særlig grad har brug for Guds fred; den sidste aften sluttede vi med bøn i kirken og indvielse til tjeneste. Hver aften var vi mellem 15 – 25 sendt fra forskellige kirker. Kurset kunne med fordel holdes andre steder!

Forårets messer i Aalborg og Odense: Vi har været på yderligere to Krop Sind Ånd messer i foråret: Aalborg i februar og Odense i marts; se Merete Riis Jensens artikler om de to messer her i Nyhedsbrevet. Der var Stillekirke i Sankt Hans Kirke efter Odense messen, hvor også flere messegæster dukkede op.

Vi deltog også i den lokale Brønshøjmesse: Pilegårdens Krop og Sjæl messe 12.-13. marts. Vi bad for ca. 25 % af alle messegæster, og det var en rigtig god oplevelse for vore IMLs forbedere at være på en mindre messe! Man kan ligefrem sige, at der blev et hyggeligt og varmt sammenhold de forskellige stande imellem, og mødet med initiativtageren af messen Helle Spangerup var yderst positivt. Vi har allerede bestilt og fået standplads næste år den 11 – 12. marts.

Tak til vore messearrangører! Det er i øvrigt kendetegnende for alle vore messer, at vi har et utrolig godt forhold til messearrangørerne! Jeres arbejdsiver og entusiasme for at gøre det så godt som muligt for os på standene betyder meget! Tak for et utrolig godt samarbejde!

Der er mange små messer rundt i DK! Måske skulle I Mesterens Lys gøre mere for at hjælpe med at uddanne og udruste kristne og kirkefolket til at være med på den lokale messe! Er der interesse for det, hører vi gerne om det!

En spændende og livlig Årsfest for Areopagos! I Mesterens Lys er en del af Areopagos, og den 16. april deltog vi i Areopagos’ Årsfest. Sjældent har vi været så mange! Aldrig – så vidt jeg ved – har der været afholdt et Årsmøde, hvor alle tog så aktivt del i udtænkningen af ideer, visioner for de kommende år! En spændende dag! Areopagos’ landsudvalg har fået meget at bearbejde og tænke over ved de kommende møder!

Areopagos og IML var stærkt repræsenteret på Himmelske Dage, Danske Kirkedage I København 5-8. maj. Se Merete Riis Jensens rapport på http://dansk.areopagos.dk/block-dansk-forsideblok-1/fantastiske-himmelske-dage-i-koebenhavn.

Vi var involveret på flere felter: Den lyttende Kirke tilbød at lytte til mennesker i et par sofaer på Gammeltorv; der var Bøn i bevægelse, Christfulness-meditationer i den katolske ”mobilkirke” – en campingvogn med billede af Peterskirken og Heling af hjertet sammen med Yogafaith på den store scene på Nytorv. Vores aktiviteter blev bemærket både i Politiken og af DR: http://www.dr.dk/nyheder/kultur/tro/ny-tendens-i-kirken-yoga-med-jesus
    
Andre begivenheder: Ole Skjerbæk ledede en fuldtegnet Christfulness-retræte i Løkken i marts, og succesen gentages næste år. Også i september fortalte Ole om IMLs spiritualitet på Center for Kristen Spiritualitet på Dalum Kloster.

Den lyttende Kirke blev præsenteret af Bente Pihl på KFS’ påskelejr sammen med andre Areopagos-initiativer.

Langfredag kunne man høre om udfrielsestjenesten og deltage i en guidet meditation over korsfæstelsen på DR P1: http://www.dr.dk/p1/audiens/audiens-pa-sporet-af-det-onde-2-2  

I Mesterens Lys præsenteret i udlandet: Ole er med i netværket ”Evangelism in a New Age” associeret til ”Hope for Europe” og ”Europæisk Evangelisk Alliance” og deltog i et Roundtable i Amsterdam i april.

Nyhed: Anton Kongshøj- Munch er blevet ”Environmental officer”, dvs. ansvarlig for den grønne profil i St. Albans kirke, den engelske kirke ved Langelinie.

Besøg på Birkemosegaard: Torsten Borbye Nielsen og Ole Skjerbæk besøgte Birkemosegaard ved Frederiksværk pinselørdag. De var inviteret til at undervise ved Den gyldne Cirkels gralstjeneruddannelse om Christfulness og lede en Helligåndsceremoni. Der var små 30 deltagere, som næsten alle modtog forbøn.

Nu går vi ind i en stille periode i I Mesterens Lys. Hold jer til stadighed orienteret på vores hjemmeside www.imesterenslys.dk . Vi vil på forskellig vis være med i sommerlandet bl.a. på SommerOase den 16. – 23. juli, hvor flere af vore medarbejdere bl.a. Ole Skjerbæk og Bente Lundbak Pihl fra Den Lyttende Kirke vil medvirke.  

IMLs Visionsdag: Skriv allerede nu i kalenderen, at vi har I Mesterens Lys Visionsdag i Sundkirken, Lodivej 9, 2300 København S lørdag den 3. september kl. 9.30 –17.15. Se program andetsteds i Nyhedsbrevet.

En sommergave til I Mesterens Lys! Vi takker enhver af jer for forbøn, interesse og økonomisk støtte, som vi får året rundt! Sommermånederne er meget stille, hvad angår gaver, derfor vil jeg ikke undlade at opfordre jer til at huske på IML, når I alligevel skal ind på jeres netbank. Støt IML på konto: Handelsbanken Midtbank, reg. Nr. 7640; kontonr. 0004009037.
Hav en dejlig og velsignet sommer!

 

Kærlig hilsen Agnethe Zimino
formand for I Mesterens Lys

Læs hele nyhedsbrevet i pdf-filen.

Navn Dato Filstørrelse Downloads    
Nyhedsbrev-2016-2 2016-06-15 15:42:38 555.22 KB 1.492

Det sker

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større proces, hvor hjemmesiden skal opdateres og se anderledes ud. Indtil det...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Lørdag den 30. maj 2015

I 20 år har I Mesterens...

Læs mere …

Mest læste