Kalender

Ingen begivenheder
logo mesteren
logo imltext
Nyhedsbrev, Marts 2016

Kære læser af IMLs nyhedsbrev!

Så nærmer det sig – foråret! Foråret, som i den grad peger hen på et liv i opstandelsens tegn! Om Gud står der, at han siger ”Se, jeg gør alting nyt! ”Må vi erfare det i vore liv, at som foråret bringer nyt liv ind i vore haver, ind i vor natur, sådan giver Gud os LIV, fornyer os, forfrisker os og giver os nyt håb og tro på vores Mester Jesus Kristus og på alt, hvad han har gjort og vil gøre for os og med os!

Vi ser tilbage på et spændende kvartal siden sidste nyhedsbrev. Onlinekurset om Christfulness fik en god afslutning. Vi har fået en håndfuld forespørgsler om, hvornår vi igen indbyder til onlinekurset. Det sker nok igen til næste efterår, men måske på en lidt anden måde. Vi vil selvfølgelig orientere jer om det.

Årets første aktivitet var Christfulness retræten 8-10/1 på Ådalen Retrætecenter ved Randers; ledet af Torsten Borbye Nielsen og Lene Skovmark. Der var ikke mange deltagere, men de, der var med, har udtrykt glæde over dagene. Derimod er den kommende retræte i Løkken fuldtegnet.

Ole Skjerbæk Madsen forelæste den 20-21/1 på Det teologiske Fakultet i Købehavn om mødet mellem nyåndelige strømninger og kirken (med vægt på sjælesorg) på et Masterkursus og er blevet bedt om at bidrage med et kapitel til en bog i forlængelse af kurset. Og allerede den 23/1 holdt han foredrag i Kristelig Lægeforening om alternativ behandling og kristen omsorg. Ole afrundede den efterfølgende plenumdebat med at spørge: Er I som læger ikke nødt til at tolke jeres praksis ind i en kristen forståelsesramme - ligesom de kristne alternative behandlere er det? I kan læse et baggrundsinterview her: http://dkklf.dk/laegeliv/interview/

Vi har haft de første to af fire aftener i Karlslunde Strandkirke angående udfrielsestjenesten (kun for indbudte); der er 40 tilmeldte.

Første weekend i februar var vi endnu engang på Krop Sind Ånd messen. Du kan læse Merete Riis Jensens artikel senere i nyhedsbrevet. Vi mærkede Helligånden i vore bønner, samtaler og meditationer. Flere fik en ny personlig relation til Jesus. Der var små 12.000 besøgende på messen; vi bad med 357 gæster og udstillere (i år kom rigtig mange udstillere til forbøn, i alt 45); dertil kom samtaler og som noget nyt meditationer i Tårnværelset 4 gange dagligt. Ole havde et foredrag. I alt 665 personer har benyttet sig aktivt af vores tilbud. Bed gerne om en varig frugt til evigt liv i disse mange menneskers liv. Tak!

Samtidig med at dette nyhedsbrev kommer til jer, er der Krop Sind Ånd i Aalborg, og flere messer nærmer sig: Pilegårdens Krop og Sjæl messe den 12-13/3 og Krop Sind Ånd i Odense den 8-10/4.

IML i Aalborg skifter mødeaften til mandage, og IML har nu gennem længere tid været afholdt i Aalborg Valgmenigheds helt specielle kirkerum. Vi anbefaler nordjyder og andre at opleve en IML tjeneste der og er i øvrigt taknemlige for denne Dansk Oase Valgmenigheds engagement og støtte til IMLs arbejde.

Februar har været præget af et voldsomt og usagligt angreb på IMLs arbejde på facebook og i Udfordringen. Ofte undrer vi os over medkristnes uvidenhed om IMLs mål og vision om netop at præsentere mennesker for Jesus som frelser og Herre. Vi har heldigvis fået lejlighed til at korrigere indlæggene i Udfordringen. Vores svar på angrebene vil ligge på hjemmesiden. Husk vi altid gerne vil snakke med enhver, som har spørgsmål at stille, hvad angår vores arbejdsformer og IML i det hele taget! Vi vil også gerne lytte!

Vi har brug for din hjælp! Brug for forbøn for vores arbejde! Brug for økonomisk støtte, og vi takker for et hvert bidrag til arbejdet. Kontonummer finder du på IMLs hjemmeside. Tak til alle, som har bidraget i 2015 både enkelte personer og kirker, som har samlet penge ind til IMLs arbejde. Der er stor trofasthed bag arbejdet, og vi vil gerne unde flere at være med!

Kærlig hilsen Agnethe Zimino
formand for I Mesterens Lys

 

Navn Dato Filstørrelse Downloads    
Nyhedsbrev-2016-1 2016-03-01 13:56:38 429.44 KB 1.325

Det sker

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større proces, hvor hjemmesiden skal opdateres og se anderledes ud. Indtil det...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Lørdag den 30. maj 2015

I 20 år har I Mesterens...

Læs mere …

Mest læste