Kalender

Ingen begivenheder

IML er en aktiv deltager i kirkens møde med New Age og alternativ livsstil. Dette foregår på messer, festivaller og til lignende events.

På messe med I Mesterens Lys

Der er flere forskellige typer messer i Danmark: 

  •  Krop-Sind-Ånd 
  •  Alternativ sundhed og livsstil 
  •  Mystikkens Univers
                                   

På messerne møder man mange forskellige former for spiritual praksis og metoder/redskaber til helbredelse og sundhed. Tilbudene rækker fra indiansk praksis til vestliggjort Tantra.

mystik aarhus shaman 2003mystik 2003 tantra
I Mesterens Lys deler evangeliet med gæster og udstillere på messerne og inviterer dem til at dele vor discipelrelation til Mesteren Jesus og vore erfaringer fra vandringen med Ham. Dette er et eksempel på vore stande:

messe standmesse stand2areopagos stand mystik

På standen beder vi med gæster og med-udstillere. Måske ønsker de en velsignelse eller bøn om helbredelse for sig selv, en slægtning eller ven. Mange tager imod tilbudet om heling af hjertet. Det betyder at blive hel til relationen til Gud og hvile i hjertet i visheden om at være et Guds barn og at modtage Guds kærlighed i Kristus – og derigennem også blive hel i relationen til andre mennesker.  Nogle forældre beder os om at bede for deres børn. Hvert år beder vi med 2000-2500 gæster og med-udstillere.

messe forboen I baggrunden af billedet til højre nedenfor ser man et kors fuld af papirlapper med bønner, som udstillingsgæster har skrevet og sat på korset. Efter messen beder medarbejderne for bønsintentionerne. 

messe forboenmesse forboen2

Vi har også foredrag, gudstjenester og workshops på messerne.

 

Det sker

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større proces, hvor hjemmesiden skal opdateres og se anderledes ud. Indtil det...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Lørdag den 30. maj 2015

I 20 år har I Mesterens...

Læs mere …

Mest læste