Kalender

Ingen begivenheder

image002Velkommen til en serie aftener i Århus Valgmenighed med kristen meditation og stilhed.

Kirken har en tusindårig og rig tradition for meditation og kontemplation, som nutidens kirke ofte er fremmedgjort overfor, men som er ved at blive genopdaget af kirken. Vi ønsker at være med til at revitalisere denne rige kristne arv i Århus Valgmenighed.

Vi tager afsæt i forskellige kristne traditioner som fx Taizé, Hjertebønnen fra den ortodokse kirke, Lectio Divina og Christfulness.

Aftenerne ligger den første mandag i måneden og starter kl. 19.30 i kirkesalen i Århus Valgmenighed, Mjølnersvej 6, Åbyhøj. Se kalenderen på www.århusvalgmenighed.dk.

Du må gerne medbringe et tæppe og et liggeunderlag.

Aftenen vil typisk indeholde enkle Taizé-sange, Lectio Divina, og stilhed.

Efter meditationen vil der blive serveret kaffe, te og frugt. Der vil være mulighed for at slutte aftenen af med en guidet åndelig samtale for dem, der ønsker det.

Det er gratis at deltage i aftenerne, men der vil være mulighed for, at du kan give en gave, hvis du ønsker at støtte arbejdet.

Hvis du er i en akut svær psykisk eller personlig krise, kan det være problematisk at deltage i dybdemeditationen. Hvis du er usikker på, om det er en god ide for dig at meditere længe, som vi gør på disse aftener, må du gerne kontakte mødelederen.

På initiativgruppens vegne
Ulla Sunesen og Marian Dalgaard Høeg

Det sker

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større proces, hvor hjemmesiden skal opdateres og se anderledes ud. Indtil det...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Lørdag den 30. maj 2015

I 20 år har I Mesterens Lys på forskellig vis været engageret i at bygge bro mellem kirken og mellem...

Læs mere …

Mest læste