Kalender

Ingen begivenheder

 

IML-beslægtede tjenester er IML kirkegudstjenester arrangeret af IML samarbejdspartnere i den danske folkekirke.

  • Thomasmesse er en stille kirkegudstjeneste med dæmpet belysning og meditativ musik. Thomas var den discipel, som tvivlede på Jesu opstandelse, hvilket reflekteres i temaet for tjenesten: personlig tro og søgen. Besøg også Bethlehemskirkens hjemmeside og se hvornår der arrangeres Thomasmesser. 

Thomasmesse

Messen er opkaldt efter den discipel, som tvivlede på Jesu opstandelse indtil han fik et helt personligt møde med den opstandne. Gudstjenesten arrangeres af en gruppe lægfolk fra Bethlehemskirken. Midt i tjenesten dæmpes belysningen og der spilles meditativ musik; i denne periode kan man meditere på sin plads eller ved forskellige ”stationer” i kirken; der er også mulighed for personlig forbøn. Aftenerne med bøn for syge bliver for mange et møde med en Gud, som virkelig elsker dem og viser dem sin omsorg i Jesus og gennem Jesu disciples fællesskab. Gud griber frigørende ind i menneskers liv.

 

Det sker

HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING

For tiden ligger IMLs hjemmeside ganske stille som du måske har opdaget. Vi er i gang med en større proces, hvor hjemmesiden skal opdateres og se anderledes ud. Indtil det...

Læs mere …

Bøn i Bevægelse - BiB - Nu

Følg linket hvis du vil se mere

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Indbydelse til I Mesterens Lys' 20 års jubilæum

Lørdag den 30. maj 2015

I 20 år har I Mesterens...

Læs mere …

Mest læste